Kattavat huoltopalvelut

Asiantunteva huoltopalvelumme huoltaa ja korjaa kaikki siivousalan laitteet ja merkit. Noudamme laitteet huoltoon tarvittaessa ja palautamme huollon jälkeen. Samalla saat vinkkejä laitteen omahuollosta ja käytöstä.

Soita ja kysy lisää!

Huoltopalvelut
Jussi Väisänen
050 413 4188
siivous@siivous-info.fi

HUOM.

Kaikki koneelliseen astianpesuun liittyvät huoltopalvelut ja -pyynnöt tilataan jatkossa Berner-nettisivujen huoltolomakkeella:

https://www.berner.fi/pro/tuki-ja-huolto/ammattikeittioiden-tekninen-tuki-ja-huoltopalvelut/

Ennen huoltotilausta voit olla yhteydessä Daytonin huollon asiantuntijaan/puhelintukeen, joka antaa tukea niin laitteen käyttöön kuin teknisiin ongelmiin liittyvissä asioissa.

Puh. 010 820 5805 (normaali puhelinmaksu)

Arkisin klo 8-16

Asiakkaalla tulee olla käytössä Berner Pron nestemäiset pesu- ja huuhteluaineet (HETI- ja/tai Bea Pro -tuotteet). Huoltopalvelut ovat maksullisia. Asiakaskohtaiset sopimukset palvelusisällön ja hintojen mukaisesti. Annostelija (-t) ja työ laskutetaan asiakkaalta työn valmistuttua. Varaosien ja huoltotyön takuu on kolme (3) kuukautta.

Siivous-Info Oy:n huoltopalvelu

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa laitteesi huolto-ja korjaustarpeen tai takuuasian Siivous-Info Oy:n huoltopalveluun. Huoltopalvelumme ottaa teihin yhteyttä viivytyksettä.


    Huom! Emme käsittele takuuaikaisia huoltopyyntöjä ilman valokuvaa
    laitteesta.
    *=edellytetään