Toimitustavat, Maksutavat, Maksuvaihtoehdot, Kuljetuspalvelut

Toimitustavat

Nouto lähimmästä Postista tai Postin noutopisteestä. 8€ – Yli 150€ tilauksiin 0€

  • Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postin toimi- tai noutopisteestä

Postin kotiinkuljetus 14€ – Yli 150€ tilauksiin 0€

  • Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.
  • Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.
  • Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Nouto liikkeestä 0€

  • Olavinkatu 38, Savonlinna
  • Avoinna arkisin 8.30-16.00

Postiennakko – Vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä tilauksen summan ja postiennakkomaksun.

Oma jakelu

  • Oma-automme jakelee tuotteet Savonlinnan alueella kaksi kertaa viikossa

 

Toimitusajat

Alla olevat sopimusehdot koskevat verkkokaupastamme tilaavia ns. normaaliasiakkuuksia. Mikäli organisaationne on tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, tällöin viittaamme erillisiin sopimusehtoihin.

Toimitamme tilatut tuotteet kuljetettavaksi normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilatun tuotteen toimittaminen kuljetettavaksi viivästyy yli 7 arkipäivää, ilmoitamme siitä erikseen.

Mikäli haluatte varmistaa tarkan saatavuuden olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla siivous@siivous-info.fi tai puhelimitse +358 (0)15 515 905 (ma-pe 08.30-16).

Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin, mikäli tuote on loppunut sekä varastosta että maahantuojalta.

Maksutavat

Maksu liikkeeseen – Liikkeessämme voit maksaa pankkikorteilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Sopimusasiakkaamme voivat maksaa laskulla.

Paytrail – Valitsemalla Paytrail-maksutavan, pääset jatkamaan maksamista haluamallasi maksutavalla. Valittavissa ovat suomalaiset pankit sekä yleisimmät luottokunnan maksutavat.

Walley Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Walley Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Wally Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Walley Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Walley Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku sopimusasiakkaille – Sopimusasiakkaat voivat valita maksutavaksi lasku sopimusasiakkaalle. Jos haluatte laskutusasiakkaaksi, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse siivous@siivous-info.fi. Yrityksille ja yhteisöille joilla on voimassaoleva Y-tunnus voimme myöntää laskutussopimuksen. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ja vahvistamme laskutussopimuksen. Huomioittehan, että laskutussopimuksen voi lähettää vain henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus tai lupa tehdä yritykselle laskutussopimus.

Klarna – valitse itsellesi paras maksutapa.

  • Maksa heti – Maksa ostoksesi heti helposti ja turvallisesti Klarnan verkkopankkimaksulla. Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt helposti kärryillä omista menoistasi.
  • Maksa myöhemmin – Valitse 30 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat tilauksen ennen maksua.
  • Pilko maksut – Maksa omassa tahdissasi mikäli läpäiset turvatarkastuksemme ja luottotietosi ovat kunnossa voit valita Klarnan erämaksuvaihtoehdon.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä.

Palautukset täytyy sopia erikseen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Tuotepalautukset eivät lähtökohtaisesti ole ilmaisia. Mahdollisesti vialliset tai väärin toimitetut tuotteet vaihdetaan ilman erillistä kuljetuskustannusta.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita esim. mittatilaustuotteita.

Lunastamattomat paketit/lähetykset

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus!

Jos et nouda pakettiasi/tilaustasi ajoissa Postista ja se käännytetään takaisin Siivous-Info Oy:lle veloitamme sinulta automaattisesti rahti- ja käsittelykuluja. Paketteja säilytetään 1 viikko Postissa. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Mikäli olette vastaanottaneet viallisen tuotteen ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla siivous@siivous-info.fi tai puhelimitse +358 (0)15 515 905 (ma-pe 08.30-16).

 

Siivous-Info Oy

Perheyhtiö Siivous-Info Oy on luotettava yhteistyökumppani ja monipuolinen osaaja puhdistusasioissa ja kaiken tyyppisissä puhdistus- ja siivoustilanteissa. Tuomme maahan alan johtavia laitteita ja puhdistustuotteita sekä siivousvälineitä. Huolehdimme ympäristöstä käyttämällä helposti kierrätettäviä ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja verkkokauppatilauksissa.

Meille on tärkeää suojella ihmisiä ja yrityksille tärkeitä toimintaympäristöjä. Puhdistuksen ammattilaisena Siivous-Info tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palvelua koko Suomessa.

​Mikäli teille tulee jotain kysyttävää tilaamisesta tai tuotteistamme olkaa meihin yhteydessä sähköpostilla siivous@siivous-info.fi tai puhelimitse +358 (0)15 515 905 (ma-pe 08.30-16).